O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken

Online Open Dag 5 februari 15:30 tot 17:00 uur

Online Open dag Lek en Linge Culemborg
vr 5 feb. 2021 15:30 - vr 5 feb. 2021 17:00

Kennismakingsactiviteiten
Locaties Culemborg

Ervaar zelf wat echt Lek en Linge is

Benieuwd hoe het is op Lek en Linge? Vrijdag 5 februari (en niĀ­et op de oorspronkelijke data 15 en 18 januari) vertellen we je er alles over. Vanuit je eigen huiskamer krijg je van 15:30 tot 17:00 uur een uniek kijkje achter de schermen op onze online Open Dag. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en laten je met trots zien wat echt Lek en Linge is!


(Oud-)leerlingen, docenten en ouders vertellen je graag over onze school. We nemen je mee in de sfeer op Lek en Linge, geven je een virtuele rondleiding, laten je stukjes zien van de lessen en wat je bij ons op school allemaal kunt doen. Hoe is een dag op Lek en Linge? Voelt het al meteen vertrouwd op de Brugklaslocatie? En hoe begeleiden we je? Je komt het allemaal te weten tijdens de Open Dag.

Doe mee met een proef van scheikunde, geniet van livemuziek en verwonder je over een kunstwerk dat we maken tijdens de uitzending. Ook vertellen we je natuurlijk over de mogelijkheden van ons goede onderwijs. Van uitstelkeuzeklas tot tweetalig, en van techniek en de vele sportmogelijkheden tot cultuur. Vertrouwd, kwalitatief goed onderwijs met alle ruimte voor jou om te je ontplooien.


Met de presentatie in handen van leerlingen, en oud-leerlingen Lucas van de Meerendonk (bekend van onder andere het Jeugdjournaal) en Tessa Veldhuis (oud-topsportster) belooft het een spectaculaire middag te worden. Dus zet het vast in je agenda. De uitzending volg je door je hieronder op te geven. Je ontvangt dan via de mail een link.


Je vragen beantwoorden we graag via de chat

En jouw vragen? Die beantwoorden we graag via de chat op vrijdag 5 februari. Tussen 16:00 en 20:30 uur zitten leerlingen en docenten voor je klaar. Je kunt alle vragen stellen via onze website.


Uitzending gemist?

Lukt het je niet om erbij te zijn? Je kunt de uitzending terugkijken op onze website.




Wil je alvast een dag in de brugklas beleven? Bekijk de video!