de Lingeborgh
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken

Restaurant 'Bij Ons'

In het eigen restaurant van de Lingeborgh, 'Bij Ons', kan iedereen genieten van de service en kookkunsten van de leerlingen met het profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR).

Ouders, leerlingen, medewerkers én iedereen die van lekker eten houdt, is welkom om gezellig 'Bij Ons' te komen eten en te zien hoe het er in een restaurant gerund door leerlingen aan toegaat.


Het restaurant is iedere woensdag- en vrijdagmiddag geopend. Op woensdag is er een driegangenlunch die bereid en uitgeserveerd wordt door onze vierderjaars leerlingen. Op vrijdag is er een tweegangenlunch die bereid wordt door onze derdejaars leerlingen. Er is plaats voor maximaal 24 gasten om te genieten van de lunch. Beide dagen wordt de lunch volledig gemaakt en uitgeserveerd door de leerlingen van HBR. 

Openingstijden en reserveren

'Bij Ons' is op woensdag- en vrijdagmiddag geopend voor de lunch van 12:30 uur - 14:30 uur (uitgezonderd vakantie- en feestdagen). Er is helaas geen mogelijkheid tot nazit, omdat de leerlingen ook alles nog moeten opruimen en schoonmaken.


Reserveren kan via 0345-511740 tussen 10:00 uur - 14.00 uur. Geeft u bij het reserveren het aantal personen en de datum door wanneer u wilt komen eten?