de Lingeborgh
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken

Informatieavond bij de Lingeborgh voor ouders groep 8

Informatieavond bij de Lingeborgh (ouders groep 8)
ma 9 nov. 2020 19:00 - ma 9 nov. 2020 21:00

Per leerweg wordt er uitgebreide informatie gegeven.
Kennismakingsactiviteiten
De Lingeborgh Geldermalsen

Op maandag 9 november staat op de belangrijke datakaart een informatieavond gepland op de Lingeborgh. Vanwege de ontwikkelingen rondom COVID-19 kan deze in de originele vorm niet doorgaan.


In plaats van een ‘fysieke ontmoeting’ op onze school hebben we een Info-event voor u georganiseerd. We willen u met informatieve films een beeld geven van de leerwegen die we aanbieden en van belangrijke thema’s van de Lingeborgh.


Deze films zijn te zien van maandag 9 november 2020 10.00 uur tot en met vrijdag 13 november 10.00 uur. Ook maken we een live verbinding mogelijk op maandagavond 9 november tussen 19.00 uur en 20.00 uur. We starten de avond met een introductie om 19.00 uur. Fijn als u op dat tijdstip ‘incheckt’ via https://orsl.nl/info-eventlingeborgh

U kunt tijdens deze sessie vragen stellen aan medewerkers en leerlingen van de Lingeborgh naar aanleiding van de films over de leerwegen (BL, KL, TL, TH, HV en tussenjaar). Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan de sessie of extra informatie willen over de thema’s, dan kunt u uiteraard mailen naar de contactpersonen van wie de mailadressen vermeld zijn in de films.


De filmpjes vindt u hier: https://www.lekenlinge.nl/geldermalsen/ontdek-de-lingeborgh