de Lingeborgh
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken

Open Dagen vestiging de Lingeborgh

Open Dag vestiging de Lingeborgh
di 19 jan. 2021 18:00 uur - di 19 jan. 2021 20:30 uur
wo 20 jan. 2021 15:30 uur - wo 20 jan. 2021 20:30 uur

Let op: gewijzigde datum!
Kennismakingsactiviteiten
De Lingeborgh Geldermalsen

Kom op bezoek bij de Lingeborgh!

Op dinsdag 19 januari en woensdag 20 januari staan leerlingen en docenten van de Lingeborgh in Geldermalsen klaar om je hartelijke te verwelkomen tijdens onze jaarlijkse Open Dagen. Verken ons mooie hoofdgebouw en ons gezellige brugklasgebouw, proef de sfeer en doe mee met allerlei leuke en leerzame activiteiten. Vergeet vooral niet om heel veel vragen te stellen en laat je verrassen! Vanzelfsprekend hebben we ook weer een prijsvraag én een prijs voor degene die het juiste gewicht raadt van één van onze konijnen. De aula in ons hoofdgebouw staat in de het teken van een Reis door de Lingeborgh; doe mee aan de lesjes, drink wat en eet van het lekkers wat onze leerlingen, die het profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie volgen, voor je hebben gemaakt.

Alleen of met jouw ouders door de gebouwen struinen? Of juist in het gezelschap van brugklasleerlingen op pad tijdens een rondleiding? Het kan allebei! In de lokalen zijn docenten en leerlingen aanwezig om je uitgebreid te vertellen over de Lingeborgh. Je kunt al je vragen stellen over het onderwijsaanbod en de vele activiteiten die de school organiseert of stel vragen over bijvoorbeeld dyslexiebegeleiding, passend onderwijs, ons tussenjaar en onze huiswerkbegeleiding.


Alvast een dag in de brugklas beleven? Bekijk de video!

Activiteiten

“Er is van alles te beleven tijdens de Open Dagen,” vertelt teamleider brugklas Jonne Koopman. “Maak bijvoorbeeld een boeket, breek je hoofd over een wiskunderaadsel, versier koekjes en doe mee met de sportieve activiteiten in de gymzalen. Ook kun je werken met een 3D-printer en meedingen naar prijzen tijdens spelletjes en prijsvragen. Vergeet vooral ook niet om een bezoek te brengen aan de aula in het hoofdgebouw voor een ‘Reis door de Lingeborgh’, de dierenverblijven en het restaurant.”

De leerlingen en docenten van de Lingeborgh kijken er naar uit om je te verwelkomen!