de Lingeborgh
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken

Speurtocht leerlingen groep 8 + Informatieavond ouders groep 8 (de Lingeborgh) - Schrijf je in!

Speurtocht leerlingen groep 8 + Informatieavond ouders groep 8 (de Lingeborgh) - Schrijf je in!
wo 30 sep. 2020 17:30 - wo 30 sep. 2020 21:15

Kennismakingsactiviteiten
De Lingeborgh Geldermalsen

Wat fijn dat u zich inschrijft voor de informatieavond/speurtocht van de Lingeborgh op woensdag 30 september 2020. We hebben voor deze avond een programma waarbij uw kind de ruimte krijgt om spelenderwijs kennis te maken met de Lingeborgh. Voor u organiseren we een informatieve presentatie waarbij u in grote lijnen kennismaakt met de Lingeborgh. In deze tijd waarin COVID-19 een stempel drukt op het leven, hebben wij een vorm gevonden waarin we u kunnen ontmoeten in de school, uiteraard rekening houdende met de richtlijnen van het RIVM. Om deze avond mogelijk te maken, vragen we u om onderstaande gegevens in te vullen.


We vragen u om een voorkeur op te geven voor drie tijdstippen. In verband met de coronamaatregelen zullen we proberen het aantal bezoekers zoveel mogelijk te spreiden over de vier momenten. Om die reden wordt u mogelijk bij een ander moment ingedeeld dan uw eerste voorkeur. Als dit het geval is, nemen wij contact met u op binnen redelijke termijn.


U ontvangt vanzelfsprekend een bevestigingsmail. U wordt verzocht deze mail mee te nemen naar de informatieavond en deze te tonen aan een van de medewerkers bij de ingang. We verzoeken u vriendelijk om op tijd te komen.


Mocht u vragen hebben, laat u het dan gerust weten. U kunt contact opnemen met een van de organisatoren: Fenneke van Lent en Floor Boel door te mailen naar len@lekenlinge.nl of bof@lekenlinge.nl.


In verband met Covid-19 is het op dit moment alleen maar mogelijk om u in te schrijven voor de speurtocht leerlingen groep 8 informatieavond ouders groep 8. De online inschrijvingen van de andere kennismakingsactiviteiten van de Lingeborgh gaan op later moment open.

Inschrijven voor de speurtocht leerlingen groep 8 informatieavond ouders groep 8 (de Lingeborgh) is niet meer mogelijk.

Als u zich ingeschreven heeft voor de informatieavond/speurtocht van 30 september, mag u ervan uitgaan dat u ingedeeld bent bij het tijdstip van uw eerste voorkeur, tenzij u hierover gebeld bent door Floor Boel. Tot bij de speurtocht/informatieavond!