de Lingeborgh
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken

Snuffellessen voor groep 8 leerlingen (de Lingeborgh) - Schrijf je in!

Snuffellessen voor groep 8 leerlingen (de Lingeborgh) - Schrijf je in!
wo 18 nov. 2020 13:30 uur - wo 18 nov. 2020 14:55 uur
vr 27 nov. 2020 13:30 uur - vr 27 nov. 2020 14:55 uur
wo 9 dec. 2020 13:30 uur - wo 9 dec. 2020 14:55 uur

Kennismakingsactiviteiten
De Lingeborgh Geldermalsen

Wat leuk dat je je wilt inschrijven voor ons snuffellessen!

Op de kaart met belangrijke data staat vermeld dat we snuffellessen aanbieden vanaf 18 november 2020. We blijven het belangrijk vinden om een ervaring als deze snuffellessen met uw kind te kunnen delen. Het is gelukt om de snuffellessen door te laten gaan, maar wel in een vorm waarin we rekening kunnen en zullen houden met alle voorzorgsmaatregelen aangaande COVID-19. Gezondheid en veiligheid staan nog altijd met stip op 1. Wat we nu anders doen, kunt u hier terug lezen. Hopelijk tot binnenkort!


  • Aanmelden gebeurt online via de website door de ouder(s)/verzorger(s) en dus niet door de groepsleerkracht.
  • Aanmelden kan vanaf maandag 2 november 2020.
  • Per snuffellesdatum kunnen 50 leerlingen uit groep 8 aangemeld worden.
  • Om ervoor te zorgen dat voor iedere leerling een plek gereserveerd kan worden voor de snuffellessen, hebben we extra data toegevoegd aan de bestaande data. Deze extra data zijn terug te vinden in het aanmeldformulier.
  • De leerlingen uit groep 8 worden verwacht tussen 13.15 uur en 13.25 uur. Het programma start om 13.30 uur en duurt tot 14.55 uur.
  • Er zullen geen rondleidingen voor ouder(s)/verzorger(s)/groepsleerkrachten gegeven worden.
  • Mocht u uw kind brengen en halen, zou u dan bij de poort van de school afscheid willen nemen van uw zoon/dochter en daar ook weer willen wachten op uw kind?


Als het niet mogelijk is om voor een bepaalde datum in te schrijven, dan betekent dat dat het maximum aantal aanmeldingen bereikt is.

Het kan zijn dat er afmeldingen binnen komen. Mocht uw voorkeursdatum er niet meer tussen zitten, stuurt u dan een mailtje naar Floor Boel: bof@lekenlinge.nl. Zij kan u laten weten of er toch nog een plekje vrij is voor uw kind.


Helaas kunnen we geen mogelijkheid bieden aan ouder(s)/verzorger(s) om hen te ontvangen. De activiteit ‘Ouders in de schoolbanken’, zoals eerder vermeld op de site, gaat dus helaas niet door. We gaan er alles aan doen wat mogelijk is om u op een ander moment welkom te kunnen heten. We hopen op uw begrip in deze situatie waarin we handelen naar de adviezen van het RIVM rondom COVID-19.