de Lingeborgh
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken

Kennismaken

Welkom bij de Lingeborgh

Bij ons op school is het gezellig, je mag zijn wie bent en we helpen en zorgen voor elkaar. Of je nu kiest voor ons tussenjaar, vmbo, havo of atheneum; bij ons kun je echt alle kanten op. We bieden goed en divers onderwijs. We dagen je uit om je breed te ontwikkelen en je te laten ontdekken wat jouw talenten zijn. Dit doen we door Unesco, burgerschap en ons project Hart in Ontwikkeling met elkaar te verbinden. Zo haal je een diploma dat bij jou past, met n├ęt dat beetje extra. Zodat je klaar bent voor de toekomst. Op de Lingeborgh kun je meer dan je denkt!

Persoonlijk en vertrouwd

Start je op de Lingeborgh in de brugklas? Dan krijg je les in je eigen brugklasgebouw. We helpen je graag om jouw talenten en interesses te ontwikkelen. En natuurlijk zijn we er ook voor je als het minder goed gaat, thuis of op school. Een onderzoekende houding, nieuwsgierigheid naar de wereld om je heen, vaardigheden opdoen en je betrokken voelen met de omgeving om jou heen vinden wij belangrijk. Hoe je dat doet? Dat leer je bij ons! Wil je meer weten? We vertellen je op onze kennismakingsmomenten hier graag meer over.

Kijkje achter de schermen

Benieuwd hoe het is in de brugklas op de Lingeborgh in Geldermalsen? Bekijk onderstaand filmpje eens!

Kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar onze sfeer, ons onderwijs en de mogelijkheden? Wil je weten hoe ouders en leerlingen onze school ervaren? De komende tijd kun je uitgebreid kennismaken!

Kennismakingsactiviteiten

Ontdek ons onderwijs

Van ons tussenjaar tot atheneum. Ontdek hier onze leerwegen!

Meer dan alleen lessen

Binnen en buiten de les organiseren we allerlei inspirerende activiteiten. Doe mee aan onze workshops bij Hart in Ontwikkeling, ga samen met je vrienden en vriendinnen op reis tijdens onze skiweek, werkweken of uitwisselingsweek. Doe mee met het Lingeproject en allerlei excursies naar binnen- en buitenland of win met je team ons jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. We dagen je uit om je grenzen te verleggen!

Lees hier meer over onze activiteiten.

Aanmelden

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Lingeborgh. Als je je wilt aanmelden of meer informatie hierover wilt, klik dan hier