O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
26-10-2019, 10:11 uur in Locaties Culemborg, de Lingeborgh Geldermalsen en Schoolleiding

We hebben uw hulp nodig

Bent u tevreden over Lek en Linge?

Beste ouder(s), verzorger(s),

Begin november zullen wij u via mail uitnodigen om een vragenlijst in te vullen. We versturen de vragenlijst via een enquĂ ÂȘtesysteem (vBent.org). Als u kinderen heeft op meerdere locaties of vestigingen krijgt u meerdere mails. We hebben hiervoor gekozen omdat de ervaring per locatie of vestiging kan verschillen. Alle ouders/verzorgers van een leerling ontvangen de vragenlijst, omdat we graag de mening willen weten van zoveel mogelijk ouders/verzorgers.

Lek en Linge wil graag een goede school zijn en blijven. Daarom is het voor ons belangrijk om te weten wat u van onze school vindt. Door uw mening te geven helpt u ons met het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit. Deze tevredenheidsgegevens worden verwerkt door Vensters voor Verantwoording Voortgezet Onderwijs en de resultaten van alle scholen worden gepubliceerd op de website www.scholenopdekaart.nl. Belangstellenden kunnen op deze site de resultaten vergelijken.

Het is een korte vragenlijst die u in 10 minuten kunt afronden. Heeft u de vragenlijst niet ontvangen, dan kan het zijn dat het in uw spamfolder/ongewenste mail is terecht gekomen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Carel Konings
Directeur-bestuurder O.R.S. Lek en Linge