O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
13-01-2020, 09:01 uur in de Lingeborgh Geldermalsen

Een gezonde en sportieve opening van het jaar bij de Lingeborgh

Jochem Uytdehaage opent jaar

De eerste maandag van het nieuwe jaar is voor het gehele team van de Lingeborgh in stijl begonnen. De ochtend stond namelijk in het teken van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Voor zover de goede voornemens nog niet gemaakt waren, kwamen ze vanzelf na de inspirerende aftrap van Jochem Uytdehaage, oud-schaatser en winnaar van twee Olympische medailles in Salt Lake City.

Hij gaf de boodschap mee dat een goede balans tussen inspanning en herstel noodzakelijk is om tot goede prestaties te komen. In de verschillende workshops gaven onze collega’s van de sectie lichamelijke opvoeding concrete tips over slaap, ontspanning, voeding en beweging; de 4 pijlers die we kunnen benutten om de batterij weer op te laden. Een groepje collega’s voegde meteen de daad bij het woord en liepen gezamenlijk de “daily mile”.

Een goede start van een hopelijk vitaal en gezond jaar op een gezonde school. Een voorbeeld voor onze leerlingen, die hier tijdens een aantal lessen en activiteiten gedurende het jaar ook mee bezig gaan.