O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
23-01-2020, 15:00 uur in de Lingeborgh Geldermalsen

Grote drukte bij de Open Dagen op de Lingeborgh

Maar liefst 1500 bezoekers zijn er tijdens de Open Dagen op de Lingeborgh geweest. Veel leerlingen uit groep 7 en 8 kwamen op dinsdag 20 januari en woensdag 21 januari jongstleden samen met hun ouder(s)/verzorger(s) uit de hele regio naar de open dagen op de Lingeborgh in Geldermalsen. Voor iedere (toekomstige) leerling stond er een tasje klaar met informatiemateriaal en leuke gadgets.

Veel (mogelijk) toekomstige leerlingen en hun ouders hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om door het brugklasgebouw en hoofdgebouw te struinen, bij diverse vakken producten te maken en op andere manieren kennis te maken met de vakken die de Lingeborgh aanbiedt. Ook hebben ze informatie over de verschillende leerwegen, aanmelding en plaatsing gekregen en probeerden ze het gewicht van Stampertje, het konijn van de Lingeborgh, te raden. Als prijs konden ze een felbegeerd boxje van JBL in de wacht slepen.

“Met heel veel plezier hebben wij al die leuke enthousiaste kinderen en hun ouders persoonlijk welkom mogen heten. Onze Open Dagen zijn altijd een feestje en nu helemaal na het opnieuw in ontvangst nemen van het predicaat Excellente School”, aldus Ronald van der Vlies, directeur van de Lingeborgh.

Vanzelfsprekend is iedereen altijd welkom op onze school. “Heb je onze Open Dagen gemist, maak dan een afspraak en kom gerust bij ons langs”, aldus Liesbeth van den Broek, teamleider brugklas.

Nieuwe leerlingen kunnen zich tot 7 maart a.s. aanmelden voor de brugklas bij de Lingeborgh door het aanmeldingsformulier in te vullen op de website of te downloaden.