O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
17-02-2020, 15:18 uur in Schoolleiding en Locaties Culemborg

Vrijwillige medewerkers voor de mediatheek gezocht

Houd je van boeken en contact met leerlingen? Vind je het fijn om betrokken te zijn bij de school van je kind? Dan is nu je kans. Voor hulp bij het beheren van de mediatheek van Lek en Linge in Culemborg zoeken wij nieuwe medewerkers.

De mediatheek van Lek en Linge is een bruisend onderdeel van het leren. Op zowel de vwo-, havo- als vmbo-locatie kunnen leerlingen gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden; de leerlingen van de brugklaslocatie maken gebruik van de faciliteiten op de vwo-locatie.

In de mediatheek van de vwo-locatie werken 3 vaste medewerkers, die door een groep actieve ouders op vrijwillige basis worden ondersteund. Als nieuwe vrijwilliger werk je samen met een andere vrijwilliger, en natuurlijk met een mediatheek medewerker, één dagdeel in de week. In onderling overleg bekijken we welk dagdeel voor jou het meest geschikt kan zijn.

Je assisteert met alle voorkomende werkzaamheden, zoals boeken uitlenen en innemen, boeken kaften, leerlingen aanmelden voor gebruik van een computer en het op orde houden van de collectie boeken. Zo ben je een belangrijke schakel in het reilen en zeilen van de mediatheek. De mediatheek kan jouw kennis en vaardigheden zeker gebruiken. Natuurlijk word je goed ingewerkt.

Mocht je interesse hebben dan hoor ik graag van jou. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hendrikje Schievink, coördinator mediatheek, via HSchievink@lekenlinge.nl. Of kom gewoon een keer langs om de sfeer te proeven. Online kun je hier alvast kennismaken.