O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
10-06-2020, 11:21 uur in Locaties Culemborg

Bijles via Toptutors

Heeft uw kind moeite met bepaalde vakken en kan hij/zij wel een duwtje in de rug gebruiken? Of heeft uw kind behoefte aan wat extra individuele begeleiding? Dan is (online) bijles/studiebegeleiding misschien wel een geschikte optie! Op Lek en Linge worden bijlessen en studiebegeleiding aangeboden in samenwerking met Stichting TopTutors.


Sinds enige tijd heeft Lek en Linge een samenwerking met TopTutors. Deze stichting heeft als doel om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van individuele (online) bijles en studiebegeleiding, voor alle leerlingen beschikbaar te maken. Wat zo speciaal is aan TopTutors, is dat de bijles veelal wordt gegeven door (oud-)leerlingen van de school. Deze (oud-)scholieren of studenten zijn bekend met de school, de docenten en de gebruikte boeken. Ze geven allemaal bijles in hun eigen interessegebied.


Naast fysieke begeleiding, is het ook mogelijk om via TopTutors online begeleiding te krijgen. Dit geldt zowel voor de bijlessen als studiebegleiding. De huidige situatie maakt studeren niet altijd even gemakkelijk. Een extra steuntje in de rug komt wellicht goed van pas. (Online) bijlessen worden gedurende het hele schooljaar aangeboden. Daarnaast is er ook nog altijd mogelijk om wat bij te spijkeren in de zomervakantie!

Kosten

Bijlessen kosten 17,50 euro per klokuur en naast een eenmalige bijdrage van 15,00 euro aan administratiekosten per schooljaar, zit u niet vast aan pakketten en/of abonnementen, zodat u alleen betaalt voor de bijlessen die daadwerkelijk zijn afgenomen.

Contactpersoon

Elke afdeling van Toptutors wordt geleid door een zogenaamde “Managing Tutor”. Dit is de persoon waarbij u terecht kunt met algemene vragen of verzoeken over de bijlessen of studiebegeleiding. Op Lek en Linge ben ik, Femke de Zee (oud-leerling van Lek en Linge), de Managing Tutor.

Aanmelden

Voor meer informatie klikt u hier. Direct aanmelden kan via het online inschrijfformulier, waarbij u locatie Culemborg selecteert. Neem voor meer informatie gerust contact op met Femke via een mail naar femkedezee@toptutors.nl.