O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
18-02-2020, 12:09 uur in Locaties Culemborg

Bijles via Toptutors

Heeft uw kind moeite met bepaalde vakken en kan hij of zij wel een duwtje in de rug gebruiken of wat meer zelfvertrouwen bij bepaalde vakken? Dan is bijles misschien wel een geschikte optie! Op Lek en Linge wordt dat voornamelijk in samenwerking gedaan met Stichting TopTutors verzorgd, een landelijke organisatie die op elke school waar ze mee samenwerkt betaalbare bijlessen door oud-leerlingen mogelijk maakt. Het mooie hieraan is dat onze Tutoren bekend zijn met de stof en met de school zelf, waardoor de samenwerking nog soepeler verloopt.

De Managing Tutor is de persoon die de bijlessen co├Ârdineert. Sinds januari ben ik, Felix van Steenis, de nieuwe Managing Tutor van Lek en Linge. Ik ben 20 jaar oud en heb zelf in 2018 mijn diploma behaald op Lek en Linge. Nu woon ik in Utrecht en ben naast een studie Humanistiek bezig met voorbereidingen voor audities voor de opleiding Docent Theater. Gelukkig heb ik daarnaast nog genoeg tijd om mijn functie als Managing Tutor te vervullen. Ik vind het erg leuk om via deze functie meer enthousiaste bijlesgevers te ontmoeten en de juiste bijlesgevers te vinden en te koppelen aan de leerlingen.

Ik hoop in de toekomst zoveel mogelijk ouders en leerlingen te helpen en ervoor te zorgen dat de samenwerking zo soepel mogelijk verloopt. Zelf heb ik het volste vertrouwen in de Tutoren die Lek en Linge op dit moment heeft en in hun vaardigheden.
Mocht u uw kind willen inschrijven voor een bijles dan kan dat hier. Voor vragen kunt u met mij mailen via felixvansteenis@toptutors.nl of bellen naar 06-51678372.