O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
08-07-2020, 13:58 uur in Schoolleiding en Locaties Culemborg

Inleveren, bestellen en ophalen schoolboeken locaties Culemborg

Inleveren schoolboeken schooljaar 2019-2020

Aan het eind van dit schooljaar moeten de schoolboeken weer ingeleverd worden. Binnenkort ontvangt u post van het boekenfonds hierover.

U zult begrijpen dat het innemen van de boeken dit jaar anders gaat dan vorig jaar. Voor iedere klas is een tijdsblok van 15 minuten gereserveerd, waarbinnen u de boekenbox dient in te leveren. Het innemen vindt voor examenkandidaten plaats tussen 29 juni en 2 juli, in de ochtend. De rest van de leerlingen levert hun boekenbox in tussen 13 en 16 juli.

De boekenbox moet meteen bij de ingang van de vwo-locatie worden ingeleverd. U kunt zelf gelijk weer vertrekken. U ontvangt een inleverbewijs per e-mail. De boekenbox gaat in quarantaine en wordt na 72 uur door ons verwerkt. Mocht er nog sprake zijn van een financiële afwikkeling, dan ontvangt u hierover een apart bericht van onze afdeling financiën.

Details, waaronder het precieze tijdsblok waarop u verwacht wordt, kunt u lezen in de brief die u dus binnenkort ontvangt.

Mocht u nu al vragen hebben dan zijn wij te bereiken op boekenfonds@lekenlinge.nl
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Bestellen van schoolboeken en aanvullende leermiddelen schooljaar 2020-2021

Op woensdag 17 juni gaat de webwinkel voor het bestellen van boeken en leermiddelen open. Voor iedere leerling moet er door een ouder of verzorger besteld worden.
Zodra bekend is in welke richting uw kind volgend schooljaar onderwijs volgt, kunt u dit doen. U dient eerst in te loggen op de website. Daarna gaat u in het menu naar ‘regelen’ en klikt u op ‘leermiddelen(schoolboeken) bestellen’. Bent u al ingelogd, dan kunt u direct naar de webwinkel navigeren.

Volg de instructies in de webwinkel op. Houd er rekening mee dat u voor bestelde aanvullende leermiddelen moet betalen. Onze voorkeur gaat er naar uit dat u meteen met iDeal betaalt. Boven een bestelling van €100,- is er ook een optie om bij het ophalen van de boeken met pin te betalen. Om drukte bij het ophalen te voorkomen, vooral in deze tijd van belang, wordt u dringend verzocht om meteen bij het bestellen via de site te betalen.

Om verzekerd te zijn van tijdige levering van de juiste leermiddelen verzoeken wij u om vóór donderdag 23 juli uw bestelling te plaatsen.


Ophalen van schoolboeken en aanvullende leermiddelen schooljaar 2020-2021

In het boekenfondsophaalschema 2020 vindt u informatie over wanneer u op school verwacht wordt om de boekenbox en de aanvullende leermiddelen op te halen.