O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
04-09-2020, 07:14 uur in Schoolleiding en Locaties Culemborg

Bereikbaarheid Intern Boekenfonds, locatie Culemborg

Nu het boekenfonds het uitleveren van de boekenboxen en de bestelde aanvullende leermiddelen heeft afgerond, werken wij aan de administratieve verwerking van de uitgeleverde leermiddelen. Wij bepalen dan meteen welke tekorten er zijn en zorgen voor een snelle oplossing.

Mocht u vragen hebben over de geleverde schoolboeken dan is het boekenfonds in de periode tot en met vrijdag 18 september op de volgende manieren te bereiken:

  • Bij voorkeur per mail op boekenfonds@lekenlinge.nl. Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden.
  • Telefonisch zijn we alle middagen te bereiken tussen 14.00 en 17.00 uur.
  • Leerlingen zijn iedere grote pauze welkom op ons kantoor in M0.31. Tevens iedere dag na 14.00 uur.
Ons streven is iedere leerling zo snel mogelijk van een compleet schoolboekenpakket te voorzien. We verwachten dat dit in elk geval voor de herfstvakantie het geval zal zijn. Mocht u na de herfstvakantie nog komen melden dat er een boek mist of u een al te zeer beschadigd boek heeft ontvangen, dan zullen wij u ook zeker helpen, maar eventuele kosten voor een nieuw exemplaar zullen dan voor uw eigen rekening zijn. Dit ter beoordeling van de boekenfondsmedewerker.

Vanaf maandag 21 september werken wij weer met onze normale openingstijden. We zijn dan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur geopend.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.