O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
25-09-2020, 14:23 uur in Locaties Culemborg

Communicatie met ouders

In deze bijzondere tijden waarin Corona iedereen bezighoudt vinden wij het belangrijk om u goed te informeren over de laatste ontwikkelingen op onze school.
Regelmatig ontvangt u van ons een e-mail met daarin de meest actuele informatie en/of een bijgesteld protocol.
Graag maken we u erop attent dat als u om welke reden dan ook een e-mail niet heeft ontvangen of misschien al heeft weggegooid terwijl u de informatie nog eens zou willen nalezen, u op onze website ook altijd de verstuurde informatie kunt nalezen.

Om de informatie op de website terug te lezen logt u allereerst in met uw ouderaccount.
Als u bent ingelogd, gaat u via het menu (de drielijntjes-knop links in de blauwe balk) naar Inzien > Informatie > Schoolbeleid. Op die pagina treft u de meeste recente versies van o.a. ons Corona-protocol aan. In het menu "Inzien" vindt u tevens een pagina "Brieven en E-mail". Op die pagina vindt u e-mails die aan u zijn verstuurd in het huidige schooljaar: uw persoonlijke berichtenbox op onze website! Hier kunt u de verstuurde e-mails en bijlagen altijd nog eens terugzoeken en lezen.

Mocht u een nieuw e-mailadres hebben, dan kunt u zelf de wijziging in onze systemen doorvoeren. Om uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer te wijzigen logt u met uw ouderaccount in op Magister via https://lekenlinge.magister.net. Onderaan in de menubalk (links) kiest u voor de optie Beheer/Account en vervolgens op Instellingen waarna de wijziging kan worden doorgevoerd.