O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
09-11-2020, 14:47 uur in de Lingeborgh Geldermalsen

INFO-EVENT Lingeborgh voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8

Op maandag 9 november staat op de belangrijke datakaart een informatieavond gepland op de Lingeborgh. Vanwege de ontwikkelingen rondom COVID-19 kan deze in de originele vorm niet doorgaan.

Info-event

In plaats van een ‘fysieke ontmoeting’ op onze school hebben we een Info-event voor u georganiseerd. We willen u met informatieve films een beeld geven van de leerwegen die we aanbieden en van belangrijke thema’s van de Lingeborgh. De films zijn hier te bekijken: https://www.lekenlinge.nl/geldermalsen/ontdek-de-lingeborgh

Deze films zijn te zien van maandag 9 november 10.00 uur tot en met vrijdag 13 november 2020 10.00 uur. Ook maken we een live verbinding mogelijk op maandagavond 9 november tussen 19.00 uur en 20.00 uur. 

Live verbinding

We starten de avond met een introductie om 19.00 uur. Fijn als u op dat tijdstip ‘incheckt’ via orsl.nl/info-eventlingeborgh. U kunt tijdens deze sessie vragen stellen aan medewerkers en leerlingen van de Lingeborgh naar aanleiding van de films over de leerwegen (BL, KL, TL, TH, HV en tussenjaar).

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan de sessie of extra informatie willen over de thema’s, dan kunt u uiteraard mailen naar de contactpersonen van wie de mailadressen vermeld zijn in de films.