O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
30-10-2020, 08:39 uur in Schoolleiding en Locaties Culemborg

We hebben uw hulp nodig!

Bent u tevreden over Lek en Linge?

Beste ouder(s), verzorger(s),

Begin november zullen wij u via mail uitnodigen om een vragenlijst in te vullen. We versturen de vragenlijst via een enquàªtesysteem. Als u kinderen heeft op meerdere locaties of vestigingen krijgt u meerdere mails. We hebben hiervoor gekozen omdat de ervaring per locatie kan verschillen. Alle ouders en/of verzorgers van een leerling ontvangen de vragenlijst, omdat we graag de mening willen weten van zoveel mogelijk ouders en/of verzorgers.

Lek en Linge wil graag een goede school zijn én blijven. Daarom is het voor ons belangrijk om te weten wat u van onze school vindt. Door uw mening te geven helpt u ons met het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit. Deze tevredenheidsgegevens worden verwerkt door Vensters voor Verantwoording Voortgezet Onderwijs en de resultaten van alle scholen worden gepubliceerd op de website www.scholenopdekaart.nl.
Belangstellenden kunnen op deze site de resultaten vergelijken.

In deze enquàªte zijn geen vragen opgenomen over het onderwijs in Corona-tijd. Dat hebben we bewust gedaan om de resultaten goed te kunnen vergelijken met andere jaren en andere scholen. Over dit onderwerp hebben we afgelopen jaar een vragenlijst afgenomen onder ouders. Dat zullen we later dit schooljaar nogmaals doen.

Deze enquàªte bestaat uit een korte vragenlijst die u in 10 minuten kunt afronden. Heeft u de vragenlijst niet ontvangen, dan kan het zijn dat deze in uw spamfolder/ongewenste mail is terecht gekomen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!


Met vriendelijke groet,

Carel Konings
Directeur-bestuurder O.R.S. Lek en Linge