O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
20-11-2020, 13:49 uur in Locaties Culemborg

Live Info-avond terugzien?

Uitzending gisteravond gemist?

De 1ste online Info-avond van Lek en Linge Culemborg voor ouders van groep 8 leerlingen zit erop. Tijdens de Snuffellessen de afgelopen weken hebben we gelukkig heel veel groep 8 leerlingen in levende lijve ontmoet bij ons op school. Dat waren gezellige middagen met enthousiaste deelnemers.

Jammer genoeg was deze ontmoeting met de ouders/verzorgers van deze groep 8’ers door de coronamaatregelen gisteravond niet mogelijk. Vandaar deze live informatieavond. Was u erbij?! Hoe vond u ‘t? 


Als u de uitzending gisteravond heeft gemist, dan kunt u deze hier terugkijken. 

Informatiefilmpjes

Er zijn ook diverse informatiefilmpjes gemaakt. Wilt u meer weten over ons tweetalig onderwijs, de unieke beroepsrichtingen op het vmbo, de vrijeschoolleerroute of de toegevoegde waarde van ons gymnasium? Of bent u juist geïnteresseerd in de ervaringen van onze leerlingen op Lek en Linge of de extra sportmogelijkheden, leerlingenzorg en het maatwerk of de huiskamerklas? Deze filmpjes geven u meer informatie.

Open Dagen Lek en Linge Culemborg

Ook de Open dagen op 15 en 18 januari worden dit jaar online georganiseerd. De voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. We vinden het leuk als u daar, met uw kind, ook bij bent. Tijdens de Open Dagen ontmoet u vooral onze leerlingen en collega’s. Zij vertellen dan wat Lek en Linge is. Wat u van ons kunt verwachten. Welk onderwijs we geven. U kunt zich hier aanmelden voor de Open Dagen.

Vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mail dan gerust naar Jaap Stegers, coördinerend docent op de brugklaslocatie, via ouderinformatieavond_LLC@lekenlinge.nl