O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
08-12-2020, 09:57 uur in Locaties Culemborg en de Lingeborgh Geldermalsen

Heb jij onze filmpjes al gezien?

Als je in groep 8 zit, dan zijn er speciaal voor jou al diverse kennismakingsactiviteiten georganiseerd op Lek en Linge Culemborg en de Lingeborgh in Geldermalsen. Was jij erbij? Dan heb je al kennis gemaakt met onze school, een aantal docenten en leerlingen. 


Lek en Linge en de Lingeborgh hebben ook allerlei filmpjes gemaakt die meer informatie geven over het onderwijs. Heb jij ze al gezien? Het zijn filmpjes waarin leerlingen vertellen waarom ze voor de Lingeborgh of voor Lek en Linge kozen, wat ze leuk vinden en waaraan ze moesten wennen. Ook zijn er filmpjes gemaakt over de beroepsrichtingen op het vmbo, de leerlingenzorg en de extra activiteiten. Bij de Lingeborgh is er ook informatie over de Overbrugklas en de onderbouw havo/vwo. En er zijn bij Lek en Linge onder andere filmpjes over het tweetalig onderwijs, sport, de vrijeschoolleerroute en het gymnasium. Kortom: door deze filmpjes te bekijken, kom jij (en jouw ouders/verzorgers) meer te weten over onze school. 


Ben je nieuwsgierig geworden?
Hier kun je de filmpjes van Lek en Linge Culemborg bekijken.
En hier vind je de filmpjes van de Lingeborgh in Geldermalsen.


Oók was er op 19 november een online Infoavond voor ouders van groep 8 leerlingen op Lek en Linge Culemborg. Deze live-uitzending is hier terug te zien.