O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
17-12-2020, 16:29 uur in de Lingeborgh Geldermalsen

Open Dagen Lingeborgh gaan niet door ... wat nu?

De afgelopen weken zijn we ontzettend druk bezig geweest met het vinden van een passende vorm om onze Open Dagen op alternatieve wijze door te kunnen laten gaan. Gezien de ontwikkelingen rondom COVID-19 is dit helaas niet mogelijk. We vinden dit ontzettend jammer. We kijken altijd heel erg uit naar de ontmoetingen waarbij we letterlijk en figuurlijk de hand geven aan groep 7/8-leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) bij de ingang van onze school.

We waren bezig met vergevorderde plannen om in een film een sfeerimpressie te geven van de Lingeborgh in bedrijf. Dat is nu natuurlijk ook een lastige opgave, aangezien onze leerlingen thuisonderwijs krijgen en de school dus leeg is.

We willen alle kansen benutten die er zijn om de verbinding aan te gaan met de groep 7/8-leerlingen. We brainstormen, puzzelen en proberen van alles om de hopelijk toekomstige Lingeborghers te leren kennen. Voor een hoop leerlingen staat de keuze voor het voortgezet onderwijs al vast en voor hen maakt het niet uit dat de Open Dagen van de middelbare scholen niet doorgaan. Voor de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) voor wie een nadere kennismaking wenselijk is, willen we mogelijkheden creëren. Mocht u willen weten welke mogelijkheden er zijn, neem dan gerust contact op met ons vanaf 4 januari 2021.
U kunt mailen naar Fenneke van Lent (len@lekenlinge.nl) en/of Floor Boel (bof@lekenlinge.nl).

We hopen dat iedereen ondanks de omstandigheden kan genieten van de feestdagen. We wensen jullie al het moois toe voor 2021 en hopelijk tot ziens, in het echt.