O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
18-02-2021, 08:02 uur in Locaties Culemborg

Nieuwe deadline audities Cultuurfestival 2021

Inschrijving verlengd tot en met 28 februari

De deadline voor de audities voor het Cultuurfestival is verschoven naar 28 februari. Dat is goed nieuws. Je hebt dus in de krokusvakantie tijd om je aan te melden voor dit jaarlijkse spektakel! Je meldt je aan door te mailen naar cultuurfestival_llc@lekenlinge.nl 

Let op: door de coronamaatregelen kunnen er dit jaar alleen solo-projecten of online samenwerkingen meedoen.


Het Cultuurfestival wordt dit jaar gehouden op donderdag 11 maart. Het wordt een online festival. Herinner je je nog dat het Cultuurfestival vorig jaar maar één avond duurde door de coronamaatregelen? Wat was dat toen jammer en voor velen van ons een teleurstelling. Inmiddels zijn we voorbereid op de coronamaatregelen en wordt er een online Cultuurfestival georganiseerd. Dus kun jij dansen, acteren, musiceren of ben je een cabaretier in de dop: schroom niet en doe dan mee!

Je kunt je aanmelden via cultuurfestival_llc@lekenlinge.nl Daarna krijg je extra informatie. Bekijk ook onderstaand filmpje voor instructies.
De deadline voor het insturen van een filmpje waarmee je auditie doet is zondag 28 februari.
Let op: door de coronamaatregelen kunnen er dit jaar alléén solo-acts óf online samenwerkingen meedoen aan het Cultuurfestival.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er een 2de avond worden georganiseerd op vrijdag 12 maart.

Ook dit jaar wordt het Cultuurfestival natuurlijk gepresenteerd door leerlingen. En ook dit jaar komen de muziekdocenten met een act. Doe jij ook mee? We horen het graag!