O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
25-06-2021, 11:09 uur in Schoolleiding en Locaties Culemborg

Inleveren, bestellen en ophalen schoolboeken (vervolg) Culemborg

Inmiddels zijn alle inleverlijsten verzonden. Als u eind volgende week (2 juli) nog geen inleverlijst inleverbrief van ons ontvangen heeft, wilt u dan via de mail contact opnemen met het boekenfonds via boekenfonds@lekenlinge.nl. U krijgt de inleverlijst en inleverbrief dan via de email toegestuurd.
Als het voor u of uw kind onmogelijk is om op het voor u geplande tijdstip de boeken in te komen leveren dan kunt u dit ook, liefst via de mail, melden bij het boekenfonds.

Inmiddels kunt u de boeken voor volgend schooljaar bestellen via onze website. U dient daarvoor in te loggen met uw eigen (ouder)inloggegevens. Via het menu > Regelen > Leermiddelen (schoolboeken) bestellen komt u op onze boekenfondspagina terecht. Daar treft u verdere informatie aan omtrent het boeken bestellen.
De bestelsite zal de hele zomervakantie open zijn. Al het aanvullend materiaal dat voor 22 juli besteld is zal op tijd geleverd worden, mits aanwezig bij onze leverancier. Na 22 juli besteld kan mogelijkerwijs een nalevering worden.
Het pakket verplichte schoolboeken leveren wij vanzelfsprekend op tijd uit volgens de laatste leerling gegevens.

Ophalen gaat dit jaar op afspraak. U kunt deze afspraak zelf plannen via de knop op onze boekenfondspagina of via de knop/link in de bevestigingsmail die u ontvangt nadat u een bestelling heeft gedaan. Een reeds gemaakte afspraak kunt u later alsnog wijzigen. Wij raden u aan om gelijk na de bestelling een afspraak te plannen, zodat er nog voldoende opties zijn.

In verband met toenemende drukte bij het boekenfonds vragen wij u bij voorkeur per mail contact op te nemen. Telefonisch zijn wij na 14.00 uur bereikbaar (optie 4 in het keuzemenu).