O.R.S. Lek en Linge
Leuk en Leerzaam! Klik hier om in te loggen Klik hier om te zoeken
08-07-2021, 13:37 uur in Locaties Culemborg en de Lingeborgh Geldermalsen

Techniekdag Rivierenland op 12 maart 2022 in Tiel bij Metaglas!

De Techniekdag Rivierenland is een dag voor jongeren van 8 tot 15 jaar en andere geïnteresseerden om te kunnen ervaren hoe leuk en veelzijdig technologie is. Op 12 maart wordt de Techniekdag Rivierenland georganiseerd bij Metaglas in Tiel.
Bedrijven organiseren op deze dag verschillende doe, kijk- en speelactiviteiten voor iedereen op allerlei niveaus, van vmbo tot universiteit.


Op deze Techniekdag Rivierenland kunnen jongeren allerlei soorten techniek ervaren, van traditionele timmerman tot high-tec techniek in de zorg.
Daarnaast laten MBO-studenten hun afstudeeropdrachten zien en vertellen zij over hun stages en opleiding.
Verder kunnen ervaringsdeskundigen vertellen over hun eigen loopbaankeuzes, doorgroeimogelijkheden en opleidingen.
Zo zijn er genoeg mogelijkheden voor jongeren, ouders, docenten en decanen om zich te verdiepen in techniek op de Techniekdag Rivierenland.

Reserveer alvast de datum in jouw agenda : 12 maart 2022!

Er zijn al diverse bedrijven die hebben toegezegd om op de Techniekdag Rivierenland een activiteit te organiseren. Onder andere Van Drenth Buighout, OTIB, DG Vloertechniek, TB Trucks & Trailer Services en Installatiewerk Midden.
Wilt u met uw bedrijf ook deelnemen aan de Techniekdag Rivierenland? Meld u dan gratis aan voor deze Techniekdag Rivierenland.
Er zal na aanmelding contact met u opgenomen worden om te bespreken welke activiteit u gaat aanbieden.